Last news in Fakti

9 Декември, 2016 18:57 1 895 2

Кличко: Мога да се боксирам до 50

  • кличко-
  • бокс-
  • кариера-
  • титла

"Имам мотивацията, само трябва да съм здрав", заяви бившият световен шампион

Кличко: Мога да се боксирам до 50 - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Владимир Кличко обяви, че скоро няма да прекратява кариерата си и ще остане на ринга поне още 10 години. 40-годишният украинец посочи, че в боксовата историята има случаи на боксьори, които са се боксирали до 50 години.

"Надявам се да съм здрав. Това е най-важното. Имам мотивация и желание да се боксирам още. Не е нещо уникално да си на ринга и на 48-50 години. Има примери в това отношение. Сега се радвам на ваканции и повече време с моята съпруга и с нашата дъщеря. Това е ценно за мен и ме зарежда с още повече енергия. Ще се върна в бокса още по-силен", заяви Кличко, който е известен и като Стоманения чук заради тежкия си удар.

За последно той се би преди повече от година, когато след 12 изтощителни рунда съдиите присъдиха победата на Тайсън Фюри.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дедо Шишарко

    0 4 Отговор
    Да ама КОБРАТА ще те клъвне!
  • 2 909 БЪЛГАРИЯ

    1 1 Отговор
    И БЪЛГАРИЯ МОГАТ ДА Я ОПРАВЯТ СЪС ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НО НЕ ИСКААТ !!!