Last news in Fakti

10 Декември, 2016 10:25 1 555 0

Край на Шампионската лига от 21:45 часа

  • шампионска лига-
  • час-
  • уефа-
  • край-
  • мачове

УЕФА промени началните часове на двубоите

Край на Шампионската лига от 21:45 часа - 1
Снимка: БТА/АР

От Европейската футболна централа УЕФА решиха да променят началните часове на двубоите от Шампионската лига от сезон 2018/2019. Новината бе съобщена от генералният сектретат Джорджо Маркети и потвърдена в официалния сайт на асоциацията.

"Стартирайки от 2018 г., ние ще имаме два начални часа за мачовете от Шампионската лига. Два мача ще започват в 19:00 часа, а останалите шест от деня ще стартират в 21:00 часа централноевропейско време (съответно 20:00 и 22:00 часа българско време)."

"Така феновете ще могат да гледат на спокойствие повече срещи", отбеляза Маркети в края на вчерашното заседание на изпълкома на УЕФА. Така се нарушава традицията, с която мнозина свикнаха, а именно - срещите от Шампионската лига да започват в 21:45 часа българско време.

Финалът в Шампионската лига през 2018 г. ще се играе на Олимпийския стадион в украинската столица Киев. "Стад де Люмиер" в Лион пък ще е домакин на финала в Лига Европа същата година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА