11 Декември, 2016 19:41 767 1

Черно море се пребори с Дунав

  • черно море-
  • дунав-
  • цветков

Моряците победиха с 1:0

Черно море се пребори с Дунав - 1
Снимка: БТА

Черно море победи много трудно Дунав с 1:0 и излезе на четвърто място във временното класиране на Първа професионална лига. Първата по-сериозна възможност в срещата бе за домакините в 8-та минута, когато Александър Цветков подаде отдясно към капитана Георги Илиев, който от добра позиция стреля встрани от вратата на Дунав.

В 18-та минута Ондрей Сукуп стреля от около 20-тина метра, но топката попадна право в ръцете на вратаря на Дунав Мартин Луков.

В 23-та минута, след грешка в отбраната на Дунав, Марек Кузма се оказа сам срещу вратаря на гостите, но се забави да отправи удар, същото направи и Александър Цветков, а при последвалия изстрел на Георги Илиев от границата на наказателното поле вратарят Мартин Луков успя да избие топката.

Черно море откри резултата в 37-та минута. След разбъркване в наказателното поле на гостите първо с топката се размина Иван Коконов, след това Георги Илиев пропусна да вкара, а топката попадна у Александър Цветков, който стреля от няколко метра през куп от играчи и отбеляза за 1:0.

За Дунав най-сериозното положение през първата част бе в 43-та минута, когато Антон Огнянов стреля опасно от пряк свободен удар, но вратарят Пржемисъл Коварж улови топката.

В 59-та минута Бранимир Костадинов можеше да изравни резултата, но след удара му по диагонал отдясно топката мина встрани от вратата на домакините. В 79-та и 80-та минута отборът на Дунав на два пъти имаше претенции за дузпа за игра с ръка на Михаил Венков и нарушение на Уго Секо, но според рефера нарушения нямаше.

В 81-та минута вратарят на Черно море Пржемисъл Коварж предотврати сигурен гол, след като спаси опасен удар на Антон Огнянов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Делфин

    1 0 Отговор
    Феновете скандират: Тича, Тича, Тича!