Last news in Fakti

11 Декември, 2016 20:25 942 0

Ливърпул стъпи накриво срещу Уест Хям

  • ливърпул-
  • уест хям-
  • лалана-
  • пайе-
  • антонио-
  • ориги

Мърсисайдци и лондончани направиха 2:2

Ливърпул стъпи накриво срещу Уест Хям - 1
Снимка: БТА/АР

Ливърпул допусна втора поредна грешка във Висшата лига. След като преди седмица мърсисайдци допуснаха поражение като гости с 3:4 от Борнемут, днес направиха 2:2 с Уест Хям на "Анфийлд" в мач от 15-ия кръг на първенството и вече изостават на 6 точки от лидера Челси.

Срещата започна по прекрасен начин за домакините, които поведоха още в 5-ата минута. Садио Мане проби отляво и намери Лалана в наказателното поле, който стреля в далечния ъгъл и откри.

Постепенно гостите започнаха да се противопоставят все по-добре на мърсисайдци и в 27-ата минута стигнаха до изравняване. Димитри Пайе стреля от пряк свободен удар и прати топката във вратата на Кариус. 12 минути по-късно "чуковете" стигнаха до обрат. Антонио се възползва от грешка в отбраната на Ливърпул и реализира, останал сам срещу противниковия страж.

Втората част започна по идентичен начин на първата - с гол за домакините. Вратарят на Уест Хям Дарън Рандолф опита да улови топката след едно центриране на Мане отляво, но изпусна кълбото и Ориги вкара отблизо.

До края на мача Ливърпул наложи натиск, но така и не съумя да стигне до победен гол.

Във временното класиране тимът на Юрген Клоп заема 3-о място с 31 точки. Уест Хям пък излезе от опасната зона и заема 17-а позиция с 13 пункта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА