Last news in Fakti

12 Декември, 2016 11:57 788 0

Клоп: Доволен съм от формата ни

  • клоп-
  • ливърпул-
  • уест хям-
  • форма

Мениджърът на Ливърпул не обвини Матип и Кариус за грешките им срещу Уест Хям

Клоп: Доволен съм от формата ни - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп опита да остане позитивен след равенството 2:2 срещу Уест Хям, което остави Червените на 6 точки от лидера Челси. Мърсисайдци поведоха, но след това трябваше да догонват и въпреки, че изравниха скоро след паузата, не успяха да стигнат до победно попадение.

„През второто полувреме имахме много положения в тяхното наказателно поле. Напълно съм сигурен, че можехме да получим една или две дузпи, но трябва да приемем станалото. Имах чувството, че през целия мач бяхме в тяхното наказателно поле, но всъщност не бе толкова просто. Трябва да взимаш правилните решения, а да имаш и малко късмет. Равенството не е много добър резултат, но и не е чак толкова лош” заяви Клоп, който отказа да обвинява Лорис Кариус и Жоел Матип за попаденията на Чуковете.

„Първият им гол бе от отличен свободен удар, а при втория нямахме късмет. Не трябваше да губим топката преди това, а направихме и нарушение. Получи се рикошет и Жоел, който игра фантастично, не успя да изчисти. След това и Лорис бе изненадан” обясни Клоп.

„Трудно е да останем с темпото на Челси, когато те не спират да бият. Аз обаче не гледах подреждането и когато бяхме първи или втори. Важно е да печелим колкото можем повече точки. Сезонът е достатъчно дълъг, а най-напрегнатите моменти предстоят. В момента изоставаме, но няма какво да променим освен всеки път да се стремим да даваме най-доброто, на което сме способни” каза още германецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА