12 Декември, 2016 12:26 1 311 1

Манджукич вдигнал луд скандал в Ювентус

  • манджукич-
  • ювентус-
  • смяна-
  • торино

Нападателят бил бесен заради смяна

Манджукич вдигнал луд скандал в Ювентус - 1
Снимка: БТА/АР

Нападателят на италианския хегемон Ювентус - Марио Манджукич, е останал крайно недоволен от смяната си по време на градското дерби с Торино, спечелено от "бианконерите" с 3:1. В 71-ата минута Макс Алегри извади от игра хърватския национал за сметка на Пауло Дибала. В изблик на ярост 30-годишният футболист ритнал бутилка с минерална вода и се наложило Патрис Евра да го успокоява, пише Gazzetta dello Sport.

След това Манджукич отказал да празнува успеха над "биковете", а на пресконференцията след Дерби дела Моле Алегри заяви, че реакцията на тарана за смяната е разбираема.

В последно време Манджукич демонстрира отлична форма и в 20 мача във всички турнири има 6 гола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 dabe

    0 0 Отговор
    балкански циганин