Last news in Fakti

14 Декември, 2016 04:45 1 179 0

Прогноза на деня: Мидълзбро - Ливърпул

  • мидълзбро-
  • ливърпул-
  • прогноза-
  • прогноза на деня
Прогноза на деня: Мидълзбро - Ливърпул - 1
Снимка: БТА/АР

За днешната прогноза на деня екипът на Факти.бг подбра двубоя от 16-ия кръг на Висшата лига на Англия между отборите на Мидълзбро и Ливърпул.

По всичко личи, че тази година домакините ще се борят за оцеляването си в елита. Мидълзбро се завърна в най-високото ниво на английския футбол, но сега трябва да се задържи там. Засега "Боро" е над чертата с 15 точки, но трябва да бъдат спечелени още доста до заветната цел.

Ливърпул пък прави силен сезон до момента под ръководството на Юрген Клоп. Германският специалист изгради подчертано нападателен стил на игра в тима, а ефектът е безспорен - Ливърпул е най-резултатният отбор в Премиър лийг с 37 попадения в 15 срещи. За клуб с големи амбиции обаче "мърсисайдци" допускат и прекалено много голове - цели 20. В повечето случаи "червените" от "Анфийлд" успяват да измъкнат трите точки, но дали в бъдеще тази практика няма да ги спъне по пътя към топ 4?

Нашата прогноза за този двубой е 2 (да има поне по един гол в двете врати, но Ливърпул да победи). Коефициентът за подобно развитие на двубоя при повечето букмейкъри е около 3.5.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА