15 Декември, 2016 05:17 1 406 0

Шави: Барселона не се нуждае от такъв като мен

  • шави-
  • барселона-
  • ал сад

"Отборът е на прав път, титлите ще дойдат", смята легендата

Шави: Барселона не се нуждае от такъв като мен - 1
Снимка: БТА/АР

Легендата на Барселона Шави смята, че клубът вече не се нуждае от такъв тип футболист като него. Футболният магьосник играе за арабския Ал Сад и вчера посети бившите си съотборници в Доха.

"Моето желание е да бъда част от нещо в Барселона. В момента имам учители, които работят с мен. Барса не игра добре на "Аноета" и Реал взе точка срещу нас. Но в Памплона играта беше по-добра. Има време, в което пасивът от 6 точки може да бъде стопен", коментира Шави.

"Титлите ще дойдат, защото не сме на грешен път. В атака Барса има три чудовища, от които зависи играта на отбора. На отбора не му липсва играч като мен, защото в състава има доста играчи, които носят ДНК-то на клуба. Барса остава верен на стила си. Отборът спечели много титли и ще продължава да го прави. Не е нужна промяна", добави ветеранът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА