14 Декември, 2016 11:58 800 0

Хамшик се закани на Реал Мадрид

  • хамшик-
  • реал мадрид-
  • наполи-
  • шампионска лига

"Усещаме присъствието на Диего Марадона", призна капитанът на Наполи

Хамшик се закани на Реал Мадрид - 1
Снимка: БТА/АР

Марек Хамшик няма търпение да дойдат мачовете на Наполи с Реал Мадрид в осминафиналите на Шампионската лига. Словакът е големият лидер на неаполитанците и сам призна, че този сезон всички в клуба усещат присъствието на Марадона. Именно по времето на Дон Диего Наполи и Реал играха за последно. През сезон 1987-1988 италианците загубиха 0:2 на „Бернабеу“ и направиха 1:1 у дома.

„Не е нужно да се говори за историята на Реал Мадрид, това е един от най-големите клубове в света. Но аз съм щастлив, че се паднахме с тях. Тези мачове ще са много специални и за всеки футболист е чест да се изправи срещу най-добрите. Ние се представяме добре през последните две години и правим малки стъпки напред“, заяви Словакът, който вече има 105 гола за Наполи и се доближи до рекордьора Диего Марадона.

„Марадона е номер 1 тук, ние все още усещаме присъствието му, защото хората не спират да говорят за него. За мен е чест, че вкарах толкова много голове, все пак съм полузащитник. Но ако трябва да съм честен, по-важно за мен е отборът да побеждава.

Маурицио Сари е обсебен от тактиката, той иска всичко да е перфектно. Ако сбъркаш нещо, той ще ти го каже, но по собствен начин, който е доста смешен. Всеки тук го обича. Отношенията ни с Рафаел Бенитес бяха професионални. Неговата система беше различна, както и моята позиция. Сега обаче съм по-щастлив.

Атмосферата в съблекалнята е много добра. Имаме си група в Whatsapp, която е много забавна. Иначе нашите диджеи в съблекалнята са Ел Кадури и Кулибали. Музиката не спира“, каза още Хамшик.

Словакът коментира и преминаването на Гонсало Игуаин в Ювентус. „Не знам защо напусна, но като цяло не бях много изненадан, защото във футбола играчите идват и си отиват. Това беше неговият избор и ние не бива да го съдим. Аз все още имам добри отношения с него, но феновете ни са разочаровани“, завърши Хамшик.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА