Last news in Fakti

14 Декември, 2016 12:57 1 525 0

Лудогорец хареса заместник на Кафу

  • кафу-
  • лудогорец-
  • заместник

"Орлите" наблюдават конкретен футболист от Бразилия

Лудогорец хареса заместник на Кафу - 1
Снимка: ludogorets.com

Лудогорец търси усилено заместник на Джонатан Кафу. Звездата на "орлите" почти сигурно ще напусне тима през зимата, тъй като интересът към него е огромен след страхотното му представяне в Шампионска лига през вече изминаващия есенен сезон.

По принцип разградчани имаха идея да задържат бразилеца при класиране в Лига Европа, което стана факт. Офертите към него обаче са рекордни за българския футбол и едва ли босовете ще могат да ги пренебрегнат с лека ръка. Желание да привлекат Кафу имат Лацио, Евертън, Съндърланд, Шалке 04 и Трабзонспор, пише "Меридиан Мач".

Това е накарало ръководството на Лудогорец да се заеме със задачата да намери футболист, който да е достоен заместник на Кафу. Най-вероятно неговият наследник ще е от Бразилия. Спортният директор на "орлите" Методи Томанов на няколко пъти е пътувал до страната на кафето, за да наблюдава конкретен футболист. Представителят на българския шампион бил впечатлен от футболиста и нищо чудно той да акостира на "Лудогорец Арена" през зимата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА