14 Декември, 2016 13:58 1 546 0

Владимир Гаджев пред завръщане в Левски

  • гаджев-
  • левски-
  • ковънтри-
  • резерва

Бившият капитан на "сините" може отново да се озове на Герена

Владимир Гаджев пред завръщане в Левски - 1
Снимка: БТА/АР

Владимир Гаджев отново може да облече екипа на Левски. Бившият капитан на "сините" изживява труден период в настоящия си клуб Ковънтри и нищо чудно да се завърне на "Герена" през зимата.

Българският халф получава все по-рядко шансове за изява в английската Лига 1, като от началото на сезона е играл в едва 10 от 21 мача. Мениджърът на Ковънтри Марк Винъс пък предпочита 18-годишния Калъм Мейкок вместо бившия капитан на Левски и към момента няма предпоставки това да се промени.

"Определено е разочарован от ситуацията, която се превръща във все по-голям кошмар за него. Преди няколко седмици се излекува от контузия, но все още не се разчита на него и едва ли скоро това ще се промени. С оглед солидния опит, който има, се очакваше именно Гаджев да поведе отбора и да се превърне в един от лидерите. До момента това не се случва. Нищо чудно да потърси друго решение за кариерата си още през зимата", пишат медиите на Острова.

Гаджев подписа с Ковънтри като свободен агент през месец март. Договорът му е за срок от година и половина, но нищо чудно да бъде разтрогнат. При подобно стечение на обстоятелствата е много вероятно той да се върне в Левски и да помогне на тима в битката с Лудогорец за първото място в Първа лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА