Last news in Fakti

15 Декември, 2016 09:59 785 0

Ибрахимович спаси Юнайтед срещу Кристъл Палас

  • кристъл палас-
  • манчестър юнайтед-
  • погба-
  • ибрахимович-
  • съдийство

Мачът ще се запомни с лошото съдийство

Ибрахимович спаси Юнайтед срещу Кристъл Палас - 1
Снимка: БТА/АР

Манчестър Юнайтед спечели трудно с 2:1 при визитата си в Лондон на Кристъл Палас в среща от междинния 16-и кръг на английската Висша лига.

Гостите поведоха със скандален гол на Пол Погба (45+2) в края на първата част, когато съдията Крейг Пусън не видя ръка с ръка на Златан Ибрахимович при извеждащия пас за попадението на френския национал, за който пък имаше съмнение, че е бил в положение на засада.

След почивката гол на Хуан Мата за „червените дяволи” бе отменен заради засада, а „орлите” успяха да изравнят с превъзходно попадение на Джеймс Макартър (66). Победата и трите точки за Юнайтед осигури Златан Ибрахимович (88) малко преди края на редовното време.

С успеха си Манчестър Юнайтед събра 27 точки и остава на шесто място. Кристъл Палас е 16-и с 15 точки и на 3 точки пред зоната на изпадащите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА