Last news in Fakti

15 Декември, 2016 15:58 934 0

Радослав Янков с трето място в Италия

  • янков-
  • сноуборд-
  • карл

Във финалното спускане Карл победи с 0.45 секунди

Радослав Янков с трето място в Италия - 1
Снимка: БТА/АР

Българският сноубордист Радослав Янков се нареди на 3-о място в паралелния слалом в италианския зимен център Кареца от Световната купа по сноуборд. Янков се представи много добре и на полуфинала отстъпи само с 0.07 секунди от Бенямин Карл от Австрия, който в крайна сметка и спечели старта на финала срещу руснака Андрей Соболев. Във финалното спускане Карл победи с 0.45 секунди.

В битката за 3-ото място Радослав Янков се справи с Ли Сан Хо от Република Корея, като спечели с 0.22 секунди. Янков отново удържа атаките на корееца в началото на трасето, а в края дръпна и удържа успеха си.

Преди това българският сноубордист елиминира Вик Уайлд, който се състезава за Русия, и след това силния словенец Рок Маргуц.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА