Last news in Fakti

16 Декември, 2016 11:58 837 0

Луис Суарес преподписва с Барселона

  • суарес-
  • барселона-
  • договор

Новият договор на голаджията е до 2021 година

Луис Суарес преподписва с Барселона - 1
Снимка: БТА/АР

Луис Суарес се съгласи да подпише нов договор с отбора на Барселона и той ще бъде за четири години и половина, като официално това ще стане по-късно днес в офисите на клуба. Така уругвайският нападател ще остане в този отбор до юни 2021-а година.

Суарес спечели Златната обувка миналия сезон със своите 40 гола в Ла Лига, като спечели веднъж Шампионската лига и три пъти титлата в местното първенство, откакто е дошъл от Ливърпул през 2014-а година. Общо той има осем спечелени турнира с отбора, като е записал 116 мача, в които е вкарал 97 попадения.

Включена е освобождаваща клауза в договора на 29-годишния нападател, която е в размер на 200 милиона евро. Той ще навърши 30 години през януари идната година.

След като бяха постигнати съгласия по всички договорни клаузи, Суарес заяви, че се чувства напълно щастлив от новите възможности, които получава.

"Чувствам се изключително щастлив тук. Сега вече е официално, но никога не е имало каквито и да е пречки от моя страна да подновя договора си. Никога не съм губил амбицията и ентусиазма си да печеля трофеи и да вкарвам голове, заяви Суарес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА