16 Декември, 2016 12:58 1 126 0

Николай Бодуров подсилва кипърски гранд

  • бодуров-
  • апоел-
  • мидтиланд

Защитникът може да стане съотборник на Живко Миланов в АПОЕЛ (Никозия)

Николай Бодуров подсилва кипърски гранд - 1
Снимка: БТА

Българският защитник Николай Бодуров е в Кипър, за да започне преговори за договор с шампиона на островната страна АПОЕЛ (Никозия). Бодуров е без отбор от лятото, когато прекрати договора си с английския Фулъм и на два пъти имаше варианти да заиграе зад граница, но различни причини го спираха. Най-напред той не успя да постигне споразумение по финансовите параметри с италианския Пескара, а след това отказа офертата на турския Генчлербирлиги заради съображения за сигурност.

Роденият в Благоевград защитник игра за последно под наем в датския Мидтиланд, където беше титуляр във всички мачове през пролетта, но изненадващо този клуб не му предложи нов договор.

Сега той ще направи няколко тренировки с отбора на АПОЕЛ, а след това ще подпише и договор с тима, като в последния момент ще се прецени дали да бъде за една година и половина или за две години и половина. Бодуров има още две оферти и тях ще ги разгледа съобразно развоя на ситуацията в Кипър.

"Жълто-сините" от Кипър прескочиха груповата фаза на турнира Лига Европа и на 1/16-финалите имат тежък тест с Атлетик (Билбао). Иначе явно битката за титлата там ще бъде между три отбора, които в момента водят с по 33 точки: АЕК Ларнака, АЕЛ Лимасол и АПОЕЛ (Никозия) са подредени по този начин и в класирането според головата им разлика.

В събота евентуалният нов отбор на Николай Бодуров гостува на Ермис (Арадипу), където играе Йордан Христов, в среща от 15-ия кръг на местната лига. Ако се стигне до договор, Бодуров ще има за съотборник друг българин - бившият капитан на Левски Живко Миланов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА