20 Декември, 2016 04:45 989 0

Прогноза на деня: Айнтрахт - Майнц 05

  • прогноза на деня-
  • айнтрахт-
  • майнц 05-
  • бундеслига

"Орлите" са силен домакин през настоящата кампания

Прогноза на деня: Айнтрахт - Майнц 05 - 1
Снимка: БТА/АР

За днешната "Прогноза на деня" екипът ни избра мача от 16-ия кръг на германската Бундеслига между Айнтрахт (Франкфурт) и Майнц 05.

Отборът от Франкфурт едва се спаси от изпадане в края на миналия сезон, но през настоящата кампания нещата изглеждат коренно различно. Айнтрахт се представя силно и печели немалък брой точки, които към момента гарантират и мястото на тима в топ 6. Новоназначеният треньор Нико Ковач промени облика на игра и резултатите са налице. "Орлите" са непобедени като домакин - 4 победи и 3 равенства от 7 срещи.

На "Комерцбанк Арена" идва Майнц, който е сред неубедителните гости в Бундеслигата с цели пет поражения далеч от дома. Скорошната програма на отбора в първенството бе тежка, което се отрази - три загуби в последните пет срещи.

Прогнозата на Факти.бг за този двубой е 1 (победа за Айнтрахт). Коефициентът при повечето букмейкъри за този знак е около 2.2.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА