Last news in Fakti

22 Декември, 2016 16:29 757 0

Наполи с ултиматум към Инсиние

  • инсиние-
  • наполи-
  • де лаурентис-
  • договор

Неаполитанци не смятат да преговарят с нападателя

Наполи с ултиматум към Инсиние - 1
Снимка: БТА/АР

Лореньо Инсиние е получил ултиматум от ръководството на Наполи. Крилото още не е подписал нов договор, което е изнервило шефовете на „Сан Паоло“. Според медиите в Италия нещата трябваше да бъдат решени преди няколко дни, но все още Инсиние увърта. Наскоро Хосе Кайехон и Марек Хамшик обвързаха бъдещето си с клуба и се очаква скоро същото да направи и Дрис Мертенс.

Инсиние е получил предложение за 2,5 млн. евро на сезон, а президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис му е казал в прав текст или да ги приема, или да се маха. Говори се, че представители на Инсиние ще се срещнат с ръководството след паузата в Серия А.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА