22 Декември, 2016 16:58 713 0

Ливърпул ще връща Джо Харт в Англия

  • харт-
  • манчестър сити-
  • ливърпул-
  • торино

Манчестър Сити ще продаде вратаря със сигурност

Ливърпул ще връща Джо Харт в Англия - 1
Снимка: БТА/АР

Вратарят на Манчестър Сити Джо Харт може сензационно да облече фланелката на конкурента във Висшата лига Ливърпул, пише вестник "Мирър". В момента английският национал е под наем в Торино до края на сезона. Смята се, че италианският клуб има желание да го задържи за по-дълго, но самият футболист гледа към Висшата лига.

В материала се казва, че мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп следи внимателно ситуацията с 29-годишния Харт, който може да се озове на стадион "Анфийлд" през лятото.

Към момента германският специалист застава зад двамата си вратари Лорис Кариус и Симон Миньоле, но и двамата са неубедителни, допускайки доста фрапантни грешки. Именно това може да накара Клопо да излезе с оферта към Сити. "Гражданите" са готови да седнат на масата за преговори, защото мениджърът им Пеп Гуардиола е твърде решен да залага на Клаудио Браво и Вили Кабайеро.
Ненужният на стадион "Етихад" Харт има договор до 2019 година, според който прибира по 120 000 паунда на седмица. Именно високата му заплата може да накара Сити да го пусне в Ливърпул.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА