Last news in Fakti

26 Декември, 2016 17:26 830 0

Избраха Верстапен за пилот на годината

  • верстапен-
  • формула 1-
  • награда-
  • пилот на годината-
  • рикардо-
  • розберг
Избраха Верстапен за пилот на годината - 1
Снимка: БТА/АР

Специализираният сайт за Формула 1 Crash.net избра за Пилот на годината холандеца Макс Верстапен. Пилотът на Red Bull бе определен от феновете като най-интересния пилот, с прекрасен стил на каране. Припомняме, че Верстапен стана най-младият победител в историята, след като триумфира по време на Гран При на Испания на 18 години и 228 дни.

Втори в подреждането остана съотборникът му в Red Bull Даниел Рикардо. Трети се нареди пилотът на Mercedes Нико Розберг. Любопитно е да се отбележи, че миналогодишният победител в анкетата - Себастиан Фетел остана на едва 10-та позиция.

Ето и подреждането според crash.net

1. Макс Верстапен Red Bull Racing 8.584
2. Даниел Рикардо Red Bull Racing 8.077
3. Нико Розберг Mercedes 8.027
4. Люис Хамилтън Mercedes 7.754


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА