Last news in Fakti

31 Декември, 2016 05:15 909 0

Милан с апетити към Фабрегас и Иско

  • сеск фабрегас-
  • иско-
  • милан-
  • апетити

"Росонерите" обмислят подсилване на състава през януарския трансферен прозорец

Милан с апетити към Фабрегас и Иско - 1
Снимка: БТА/АР

Полузащитникът на Челси Сеск Фабрегас е голямата трансферна цел на Милан, твърдят от "talkSPORT". Испанецът впечатлява с добрите си изяви в Челси под ръководството на Антонио Конте, но не е твърд титуляр на „Стамфорд Бридж“.

Ако сделката с китайските собственици бъде финализирана, Милан ще търси да се подсили с нови попълнения през януарския трансферен прозорец, а сред имената се спряга именно това на Фабрегас.

Амбициите на Милан са насочени и към Иско от Реал Мадрид. Италианците смятат, че двамата испанци ще движат по прекрасен начин играта на тима. Иско също е със статут на резерва в Реал и може да напусне през лятото, допълват от "Кориере дело Спорт".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА