30 Декември, 2016 13:37 753 3

Паро: ЦСКА не може да стане шампион

  • цска-
  • шампион-
  • аспарух никодимов-
  • паро

Аспарух Никодимов не вярва в способностите на сегашния състав на "червените"

Паро: ЦСКА не може да стане шампион - 1
Снимка: БТА

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов е уверен, че "червените" няма как да станат шампион със сегашния си състав. Паро смята, че на отбора са му нужни поне 6-7 нови попълнения, за да може да се бори за върха през следващия сезон.

"ЦСКА, за да се бори за титлата през следващия сезон, трябва да си обнови кажи-речи целия състав. Или поне да привлече 6-7 нови. Ясно е, че този сезон няма да успее да се пребори за първото място."

"В момента е видно, че отборът е далеч като класа от Лудогорец и е нужно да се привлекат нови футболисти, за да се скъси разликата", каза Никодимов пред "Тема Спорт".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ранко

    0 1 Отговор
    Еей-Това не е ЦСКА...Не го бъркайте.Това е изчадието на Оня дребосък Гриша Ганчев..
  • 2 Мактуб

    1 0 Отговор
    А ............. са подобни на теб дървени философи! Марш в обора!
  • 3 антрашпиц

    0 1 Отговор
    Аз съм цесекар но дори и слепец може да забележи че тези сакатели не стават и за чеп.Да не говорим че вече и аз незнам кво е туй цска..литекско ли е кво е...Кво е туй нещо дет прилича на унуй нещо...