Last news in Fakti

1 Януари, 2017 18:22, обновена 1 Януари, 2017 19:03 1 476 0

Юсеин Болт спечелил любопитен бас (видео)

  • юсейн болт-
  • бас-
  • копие

Ямаецът се пробвал да хвърля копие и надминал очаквания на съотборниците си

Юсеин Болт спечелил любопитен бас (видео) - 1
Снимка: БТА/АР

Феновете на леката атлетика може би помнят как след края на Игрите в Рио де Жанейро това лято световният рекордьор на 100 и 200 метра Юсейн Болт се пробва и в хвърлянето на копие.

Олимпийският шампион разкри пред френското издание "Екип", че след спечелването на третия си златен медал в спринта при щафетите е хвърлил копието на цели 54 метра.

"Не беше зле, но следтова ме болеше рамото", сподели Болт. По думите му с това хвърляне е спечели два баса срещу свои сънародници от тима на Ямайка, които не вярвали, че той може да прати копието на повече от 50 метра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА