2 Януари, 2017 12:30 533 0

Милър ще продължи да се състезава

  • боде милър-
  • шампион-
  • кариера

Невероятният Боде Милър не планира да прекратява кариерата си. Той ще пропусне този сезон, но планира догодина да кара, независимо от факта, че вече ще е на 40 години. Четирикратният световен шампион и носител на шест олимпийски медала е изпратил съобщение на треньора си Саша Рьорик, че може да разчита на него за догодина.

"Не ме зачерквай от сметките, върнах се. Но обстоятелствата ми пречат да дойда да тренирам в Европа през януари", написал Боде Милър на специалиста.

"Надявам се да се появи и да проведем пълноценна подготовка", казва Рьорик.

Милър пропуска сезона заради проблеми с производителя на спортна екипировка Head. През май 2015-а 38-годишният американец е прекратил договора си с Head, но в него има условие да не кара с друга марка през следващите две години. Милър обаче вече има контракт с американската компания Bomber и се опитваше да се пребори за отпадането на забраната да кара с различна от Head марка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА