Last news in Fakti

5 Януари, 2017 00:59 1 792 2

Роналдо не заслужавал Златната топка

  • купер-
  • роналдо-
  • златна топка-
  • меси

Това заяви легендата Ектор Купер

Роналдо не заслужавал Златната топка - 1
Снимка: БТА/АР

Голмайсторът на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо не заслужавал „Златната топка” за 2016 година. Това твърди бившия аржентински треньор на Интер, Валенсия и Бетис – Ектор Купер, според който португалецът получил наградата само заради трофеите на Реал и Португалия.

„През миналата година Меси като цяло беше футболистът с най-добри постижение. Роналдо спечели титли, но не мисля, че резултатите му бяха достатъчно добри, за да заслужи Златната топка”, сподели актуалният селекционер на Египет пред goal.com.

Кристиано Роналдо спечели с Реал (Мадрид) Шампионската лига, Суперкупата на Европа и Световната клубна титла, а Португалия триумфира на европейското първенство във Франция миналото лято.

„Аз не го избрах, защото е аржентинец, а защото беше най-добрият, когото видях на терена през последната година”, аргументира Купер избора си Меси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оъцпуйж

    2 1 Отговор
    Ех аналдо,аналдо наш любим гей.....
  • 2 Велин

    1 0 Отговор
    "Лисицата и киселото грозде"!!!! Ама го избрал не защото е аржентинец ?!?!?! Ами що всички забравят кой избраха за най-добър футболист на последното световно ?!?! Меси е гений, ама на световното не беше най-добър дори и в отбора на Аржентина !!!! И когато Роналдо беше по-добре по всички показатели що пък тогава даваха Златната топка на Меси, а ?!?!?! Все забравят !!!! И двамата са гениални всеки за себе си !!!! И Е. Купер е велик и води гениите и победители на всички турнири-Египет !!!! Смяяяяяях, ама голям смях с този"гениален" треньор !!!! И сигурна той трябва да е треньор на годината сигурно ?!?!? Смешник !!!!