Last news in Fakti

5 Януари, 2017 04:45 1 192 1

Прогноза на деня: Атлетик Билбао - Барселона

  • барселона-
  • атлетик билбао-
  • купа на испания-
  • прогноза на деня
Прогноза на деня: Атлетик Билбао - Барселона - 1
Снимка: БТА/АР

За днешната "Прогноза на деня" екипът на Факти.бг избра срещата от Купата на Испания между тимовете на Атлетик Билбао и Барселона.

Домакините от Билбао се представят на ниво този сезон. Те заемат седмата позиция във вътрешното първенство с актив от 26 точки. В последните си пет мача те записаха три победи, едно равенство и една загуба. В предишния кръг Атлетик отстрани Расинг Сантандер.

Барселона също се намира в добра форма. Каталунците са втори - на три точки от Реал Мадрид, но и с мач повече. В последните си пет срещи те записаха пет победи. В предишния кръг Барселона отстрани Еркулес.

В мачовете помежду им Барселона има 29 победи, 10 мача завършват наравно, а Атлетик стигат до успеха в 5 случая.

Прогнозата на Факти.бг за този двубой е 2 хендикап -1 (Барселона да победи с повече от един гол разлика). Коефициентът за този знак е около 2.5.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сами

    0 0 Отговор
    Барса ше бият със 2 на 0