4 Януари, 2017 16:54 1 056 0

Китайците отново ще взривяват пазара

  • обамеянг-
  • шанхай сипг-
  • борусия дортмунд

От Шанхай СИПГ дават 41 милиона евро на Обамеянг

Китайците отново ще взривяват пазара - 1
Снимка: БТА/АР

Китайските милиони могат отново да взривят пазара във футбола. След като от Шанхай Шенхуа купиха Карлос Тевес и го направиха най-добре платен в света, сега съгражданите им от Шанхай СИПГ са готови да качат над тази сума.

От клуба са готови да плаща по 41 милиона евро на сезон, с 1 повече от заплатата на Тевес, на голмайстора на Борусия (Дортмунд) Пиер-Емерик Обамеянг.

Според информациите от Шанхай предлагат 150 милиона евро на германския клуб, което ще бъде и най-големия трансфер в историята на футбола. В Шанхай СИПГ се подвизават бразилците Оскар и Хълк, а треньор е Андре Вилаш-Боаш, който преди време води Челси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА