5 Януари, 2017 22:44 844 0

Робен: Ще имам разговор с шефовете на Байерн

  • робен-
  • байерн мюнхен-
  • договор-
  • разговори

Крилото на "баварците" ще преговаря за нов договор

Робен: Ще имам разговор с шефовете на Байерн - 1
Снимка: БТА/АР

Крилото на Байерн Мюнхен Ариен Робен заяви, че преговорите за новия му договор ще продължат в следващите седмици. Контрактът на "лалето" с баварския колос изтича в края на кампанията, но и двете страни вече увериха, че искат да се стигне до преподписване.

"Няма да останем само с единия разговор преди зимната пауза. Това беше първият сериозен разговор между мен и клуба, но вероятно скоро ще има втори такъв", коментира Робен пред телевизия "Скай".

"За мен най-важни са здравето и добрата форма. Не съм човек, който си прави планове до края на кариерата. Искам да се наслаждавам на момента. Ще видим какво ще се случи", допълни 32-годишният бързак.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА