5 Януари, 2017 16:55 683 0

Александър Тунчев се завръща на терена

  • тунчев-
  • локомотив софия-
  • илиев

Защитникът ще помага на Локомотив Пловдив

Александър Тунчев може да се върне в игра за пловдивския Локомотив, пише "Меридиан мач".

Помощник-треньорът на отбора бе решил да прекрати кариерата си и влезе в щаба на бившия наставник на отбора Илиан Илиев. Сега обаче липсата на бранители и слабото качество на опциите за зимни попълнения е накарало спортно-техническото ръководство на пловдивчани да прибегне до нестандартния ход.

35-годишният бивш играч на ЦСКА и Лестър е поискал програма, по която да се готви през ваканцията и сериозно се е заел със задачата да възвърне спортната си форма. В центъра на отбраната Локо разполага с Кирил Котев и Димитър Везалов, а Павел Виданов е висящ. Неговият договор изтече, но със сигурност той ще започне подготовка със "смърфовете".

Първоначално се тиражираше, че Виданов ще даде отговор за бъдещето си на 5 януари, но ръководството и бившия национал в крайна сметка са си стиснали ръцете срокът да е до първия лагер в Анталия. До тогава той ще си търси отбор в чужбина, където да подпише при чувствително по-добри финансови условия.

Ако не успее, със сигурност остава на "Лаута" и няма вариант да подпише с друг български отбор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА