5 Януари, 2017 23:18 563 0

Тоби Прайс със сериозна контузия

  • тоби прайс-
  • контузия-
  • победителят

Победителят на рали Дакар в категорията Мотоциклети Тоби Прайс падна от своя КТМ мотор по време на четвъртия етап от състезанието и се контузи сериозно.

Десет минути по-късно на мястото пристигна хеликоптер и отведе състезателя в медицинския център, където бе диагностициран с фрактура на левия крак, която директно го изважда от надпреварата.

Прайс стана първият австралиец с победа на Дакар в своя клас, но няма да успее да защити отличието си. Това бе неговото трето участие в най-тежката моторна надпревара, като в предишните си две участия той финишира съответно на трето и първо място.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА