Last news in Fakti

6 Януари, 2017 16:01 992 0

Левски с първа тренировка за 2017-а (снимки)

  • левски-
  • помощник треньор-
  • цветомир валериев-
  • тренировка

В редиците на "сините" има и нов помощник треньор

Левски с първа тренировка за 2017-а (снимки) - 1
Снимки: БТА

Отборът на Левски започна подготовката си за пролетния полусезон с нов помощник треньор. Информацията бе споделена от официалния сайт на клуба.

В редиците на старши треньора Елин Топузаков се включи Цветомир Валериев, който заедно с Асен Букарев ще помага в тренировъчния процес на тима. Валериев е роден на 16 август 1983 година. Играе като полузащитник. Има мачове за отборите на Поморие, Нафтекс, Локомотив Мездра, Сливен, Черноморец Балчик, Етър, Калиакра и Царско село.

Левски с първа тренировка за 2017-а (снимки)

Левски с първа тренировка за 2017-а (снимки)

Левски с първа тренировка за 2017-а (снимки)

Левски ще се подготвя на българска земя до 9 януари. На 10 януари отборът заминава за лагер в Кипър. До този момент са насрочени пет дати за контролни срещи, а четири от противниците са ясни:

20.01. контрола срещу Виторул (Румъния)

29.01. контрола срещу Уйпещ (Унгария)

02.02. преговорите продължават

05.02. контрола срещу Теплице (Чехия)

08.02 контрола срещу Партизан (Сърбия)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА