6 Януари, 2017 16:25 1 064 2

Жерар Пике скочи срещу съдията

  • пике-
  • барселона-
  • атлетик билбао-
  • съдия

"Все едно гледахме Реал - Севиля, не искам да играя в тото мачове", беснее защитникът

Жерар Пике скочи срещу съдията - 1
Снимка: БТА/АР

Бранителят на Барселона Жерар Пике се изказа остро срещу съдията на първия осминафинален мач за Купата на краля срещу Атлетик (Билбао), загубен с 1:2. Пике припомни претенциите на Севиля при загубата с 0:3 от Реал и каза, че техният двубой все едно се е повторил на "Сан Мамес" снощи.

"Все едно гледахме Севиля - Реал. Знаете за какво говоря. Искаме да играем футбол, а не да участваме в тото мачове. Съдийските решения на Давид Фернандес Борбалан ме карат да си мисля такива неща. Надявам се реферите в Испания да повишат нивото си значително до края на сезона", коментира Пике.

Припомняме, че Барса имаше претенции за дузпа при загубата от Атлетик, а в Испания категорично признаха, че ден по-рано съдията Матеу Лаос назначи несъществуваща дузпа в полза на Реал (Мадрид) и не видя нарушение в атака преди друго попадение на "белите".

Реваншът на "Камп Ноу" е на 11 януари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брат ми

    1 0 Отговор
    Тъпак...
  • 2 Велин

    1 1 Отговор
    По-добре да си гледа Шакира-та !!!! Когато ги тикат е нормално, а като ги прецакат все съдиите и Реал са лоши !?!?! И що не размазаха Реал на Камп Ноу, а ???? На крив Пике Реал му е виновен !!!! По принцип е абсолютно прав за този мач ама за останалите 35-40 мача мълчи ?!?! И все пак бяха доста време с 1-2 - ма повече и празна врата имаше ама съдията на вкара гол и е за линч !?!?!?!? Великолепен е като играч ама като човек и спортсменски е голям боклук !!!! Нищо общо с Меси !!!! Момчето от Аржентина дава много повече Шакировеца ама никога не плюе като тоя мрънкалник !!!!! Смешен е !!!!