6 Януари, 2017 18:27 857 1

Конте: Дано офертите от Китай спрат

  • конте-
  • челси-
  • китай-
  • оферти

Наставникът недоволен, че вече двама негови играчи напуснаха в посока Китай

Конте: Дано офертите от Китай спрат - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът Антонио Конте стиска палци в Челси да не пристигат повече примамливи оферти от китайски клубове. Лондончани вече се разделиха с Оскар и Джон-Оби Микел, които избраха да приемат предизвикателството да играят на Изток. По време на днешната му пресконференция треньорът беше запитан дали се страхува, че по същата причина може да остане и без Диего Коща.

"Надявам се предложенията от Китай да се изчерпат с трансферите на Оскар и Микел. Важно е да запазим състава, който имаме в момента. Водим сериозна битка през този сезон и затова е необходимо да задържим футболистите, с които постигнахме успехите досега", коментира Конте.

Челси е лидер в Премиършип с 5 точки аванс пред Ливърпул, но сега мисли за Купата на Англия, където в неделя приема Питърбро. В този мач най-вероятно като титуляр ще започне Митши Батушай, който досега предимно е резерва на Диего Коща. "Този двубой е отлична възможност да видя Митши от началото. Все още не съм решил окончателно, но това е добра опция", обясни още Конте.

Срещу Питърбро шанс да се докаже ще получи и Курт Зума. Италианският наставник добави, че няма нужда да привлича повече централни защитници.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брат ми

    1 0 Отговор
    Лакомията край няма...