8 Януари, 2017 05:16 1 063 0

Витсел: Кой каквото иска да си говори

  • витсел-
  • кой каквото иска да си говори-
  • трансфера

Белгийският национал Аксел Витсел коментира трансфера си от Зенит в китайския Тяндзин Куанджин. Халфът можеше да премине в Ювентус, но предпочете офертата от Далечния Изток, където ще получава по 17 млн. евро годишно.

"Всеки може да говори и пише каквото си иска. Мен това не ме вълнува. Свикнал съм да съм в центъра на вниманието, но за майка ми и сестра ми е по-трудно. Когато дойдох в Зенит, също казваха, че правя крачка назад. Преди две години инвестирах 750 000 евро в един клуб от Антверпен, защото съм от хората, които обичат да планират бъдещето си. Дори когато бях на 22, вече мислех с какво ще се занимавам след края на кариерата си. Сега искам да играя няколко сезона в Китай", заяви Витсел в интервю за "De Tijd".

Белгиецът прекара 5 години в Зенит, като изигра общо 180 мача и вкара 22 гола за питерци. С гранда от Санкт Петербург той спечели титлата и купата на Русия, както и суперкупата на страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА