Last news in Fakti

9 Януари, 2017 01:44 1 132 0

Пике отнася сериозно наказание?

  • пике-
  • барселона-
  • наказание-
  • съдия-
  • комисия

В следващите дни ще стане ясно дали защитникът ще бъде санкциониран за думите си срещу съдиите

Пике отнася сериозно наказание? - 1
Снимка: БТА/АР

Защитникът на Барселона Жерард Пике може да отнесе наказание заради думите си след загубата от Атлетик Билбао в четвъртък. Каталунците паднаха с 1:2 от Атлетик Билбао, но имаха сериозни претенции към съдията Фернандес Борбалан, като Пике бе един от най-крайните в изказванията си.

Той не само, че обвини рефера, че не е дал две чисти дузпи за отбора му, но и намекна, че арбитрите подкрепят голебия съперник Реал Мадрид, който ден преди това срази Севиля с 3:0.

В резултат съдийската комисия ще се събере в понеделник, за да обсъди дали бранителят на Барса заслужава да бъде санкциониран и ако прецени, че това трябва да се случи, ще даде играча на Комисията, която администрира първенството, тъй като тя трябва да вземе крайното решение.

Това не е първото подобно провинение на Пике, който често си позволява критики към съдиите, особено когато става въпрос за усещането в Каталуния, че Кралския клуб се толерира.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА