Last news in Fakti

9 Януари, 2017 16:27 926 0

Избухна скандал между ЦСКА и Пирин

  • генов-
  • белчев-
  • цска-
  • пирин

В Благоевград ядосани, че Стефан Генов смени клуба

Ръководството на Пирин е шокирано от новината, че Стефан Генов напуска клуба и преминава на работа като помощник на Стамен Белчев в ЦСКА.

"Стефан Генов все още има текущ договор с Пирин", заяви управителят на благоевградския футболен клуб Венко Попов. Така той коментира обявената новина от Борисовата градина, че старши треньорът на Пирин Стефан Генов се присъединява към щаба на наставника на "червените" Стамен Белчев.

Венко Попов призна, че е имало обаждания по въпроса от страна на столичани, но уточни, че няма нищо уточнено между двата клуба.

Във вторник "орлетата" от благоевградския Пирин започват зимната си подготовка според плана си и стартът ще бъде даден с традиционен водосвет за здраве и успех, който ще бъде отслужен преди първото тренировъчно занимание в 15:00 часа на стадион "Христо Ботев". Очаква се заниманието да бъде водено от досегашния помощник-треньор Стефан Гошев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА