Last news in Fakti

10 Януари, 2017 10:20 879 0

Ибрахимович осъди шведски треньор

  • ибрахимович-
  • треньор-
  • съд-
  • допинг-
  • клевета

Улф Карлсон изказа мнение, че Златан е ползвал допинг

Ибрахимович осъди шведски треньор - 1
Снимка: БТА/АР

Съдът в Швеция отсъди в полза на нападателя на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович, който съди за клевета треньора по лека атлетика Улф Карлсон, който го обвини в използване на допинг. Карлсон ще трябва да плати 2 650 долара на Ибрахимович заради думите си пред шведски вестник.

В тях той казва, че нападателят е качил 10 килограма мускулна маса само за година, докато е бил играч на Ювентус, и това няма как да се случи без помощта на забранени вещества. Ибрахимович игра в тима на Ювентус между 2004 и 2006 година. Той никога не е давал положителна проба за допинг в кариерата си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА