10 Януари, 2017 20:07 592 0

Пуснаха билетите за "Евроволей 2017"

  • билети-
  • евроволей-
  • краков-
  • волейбол

България ще спори с Русия, Словения и Испания в полския град Краков

Организаторите на Европейското първенство по волейбол за мъже през тази година пуснаха в продажба билетите за плейофите и 1/4-финалите на шампионата, който ще се състои от 24-и август до 3-и септември.

Припомняме, че българският национален отбор е в Група "С", а съперници на тима ни са Русия, Словения и Испания. Всички двубои на „лъвовете“ ще се изиграят в „Таурон Арена“ в Краков, която ще приеме и сблъсъците от финалната четворка. Очаква се скоро да бъде достъпна покупката и на пропуски за срещите от груповата фаза.

Плейофите за влизане в най-добрите 8 на турнира и 1/4-финалите ще се проведат на 30-и и 31-и август в зала „Сподек“ в Катовице и „Таурон Арена“ в Краков, а цените на билетите са от 30 до 220 полски злоти или от 13 до 98 лв.

Билети за плейфите и 1/4-финалите можете да си закупите ТУК.

Билетите за 1/2-финалите и тези от финалната четворка също са достъпни онлайн, а цените им варират от 40 до 400 полски злоти или от 18 до 180 лв.

На "Евроволей 2017" ще участват 16 тима разделени в 4 групи. По време на шампионата на Стария континент ще се състоят общо 36 мача от най-високо ниво – 24 в груповата фаза, четири плейофа, четири 1/4-финала, два 1/2-финала и два мача за разпределение на медалите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА