12 Януари, 2017 01:07 1 130 0

Евертън договори Морган Шнайдерлин

  • шнайдерлин-
  • евертън-
  • манчестър юнайтед-
  • трансфер-
  • моуриньо

"Карамелите" ще платят 24 милиона паунда за халфа на Юнайтед

Евертън договори Морган Шнайдерлин - 1
Снимка: БТА/АР

Манчестър Юнайтед и Евертън си стиснаха ръцете за халфа Морган Шнайдерлин и французинът ще акостира на "Гудисън Парк" срещу сумата от 24 милиона паунда, твърдят медиите на Острова.

Той се оказа ненужен на Жозе Моуриньо и португалецът с охота се съгласи да се раздели с него. Междувременно пък Морган бе един от любимците на Роналд Куман по време на съвместния им период в Саутхямптън.

Френският национал записа един-единствен старт във Висшата лига през този сезон в Юнайтед. Халфът премина на "Олд Трафорд" през 2015 година срещу 25 милиона паунда, но така и не разгърна потенциала си.

Самият Моуриньо иначе потвърди, че Морган може да се счита почти вече за играч на Евертън.

"Не искам да навлизам в детайли, но г-н Удуърд ми каза, че Шнайдерлин е на крачка от Евертън и сделката е много близо да стане факт, така че той ще отиде вероятно там".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА