Last news in Fakti

13 Януари, 2017 09:37 1 514 0

Григор Димитров с добър жребий на Australian Open

  • димитров-
  • жребий-
  • australian open-
  • о'конъл

Димитров се изправя срещу Кристофър О'Конъл на старта

Григор Димитров с добър жребий на Australian Open - 1
Снимка: БТА/АР

Ясен е първият съперник на Григор Димитров на Аустрелиън Оупън. Най-добрият ни тенисист започва участието си в надпреварата срещу неизвестния австралиец Кристофър О'Конъл. Съперникът на Григор е на 22 години и се намира на 238-о място в световната ранглиста. Най-доброто му класиране пък е от края на миналата година, когато е 237-и.

Иначе Димитров се намира в долната половина на таблицата, което означава , че ако всичко за него върви по план, го чака евентуален сблъсък със световния №2 Новак Джокович в четвъртия кръг от надпреварата.

Във втори кръг съперник на българина ще бъде победителят от мача Хьон Чунг – Ренцо Оливо, а след това вероятно ще предстои сблъсък с Ришар Гаске преди потенциалния двубой с Джокера.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА