16 Януари, 2017 13:27 971 0

Клоп: Бяха ни отписали срещу Юнайтед

  • клоп-
  • моуриньо-
  • манчестър юнайтед-
  • ливърпул

"Надявах се да имаме повече късмет", заяви мениджърът на Ливърпул

Клоп: Бяха ни отписали срещу Юнайтед - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана със смесени чувства след равенството 1:1 в дербито с Манчестър Юнайтед, играно на "Олд Трафорд".

"Много хора преди мача смятаха, че ще загубим, защото Манчестър Юнайтед набра добра скорост. Като се имат предвид всичките проблеми със състава съм доволен от футбола, който показахме. Беше задължително да играем смело в днешния двубой, създадохме пространства за игра и отбелязахме гол през първата част, но имахме и други положения, в които можеше да отбележим", заяви Клоп.

"Надявах се да имаме повече късмет, но всичко е наред. Утре ще мога да се радвам на резултата, днес съм доволен само от играта. Беше тежък мач, в края на срещата започнаха да играят с дълги топки към Фелайни и Ибрахимович. Последните минути бяха изключително интензивни. Дойдохме за победата, затова не сме на 100% доволни от крайния резултат", добави германецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА