19 Януари, 2017 05:16 852 0

Гуардиола иска нови футболисти в Сити

  • гуардиола-
  • футболисти-
  • селекция-
  • манчестър сити

Нови трима защитници, вратар, халф и нападател са целите на испанеца

Гуардиола иска нови футболисти в Сити - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола планира да подсили тима на шест различни поста по време на летния трансферен период, твърди британското издание „Дейли Мейл”.

Сред основните цели на испанския специалист е привличането на централен защитник, като набелязани засега са холандския национал Върджил ван Дайк, както и Жозе Фонте от Саутхямптън. Трети вариант е Аймерик Лапорт от Атлетик (Билбао).

"Гражданите" ще търсят още ляв и десен защитник, като Гуардиола е харесал много изявите на Кайл Уокър и Дани Роуз от Тотнъм. Испанецът обаче ще има сериозна конкуренция за двамата, които са желани и от Жозе Моуриньо в Манчестър Юнайтед.

Нападател, халф и вратар са другите три поста, на които Гуардиола също ще търси нови футболисти за следващия сезон, след като този „гражданите” изостават вече на 10 точки от лидера Челси в битката за титлата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА