Last news in Fakti

19 Януари, 2017 04:45 1 074 0

Прогноза на деня: Реал Сосиедад - Барселона

  • реал сосиедад-
  • барселона-
  • купа на испания-
  • прогноза на деня
Прогноза на деня: Реал Сосиедад - Барселона - 1
Снимка: БТА/АР

За днешната "Прогноза на деня" екипът на Факти.бг избра сблъсъка за Купата на Испания между тимовете на Реал Сосиедад и Барселона.

Реал Сосиедад се представя силно във вътрешното първенство и е на петата позиция в Примера дивисион. Те са с 32 точки. В последните си пет срещи домакините записаха три победи и две загуби.

Барселона, от своя страна, играе на приливи и отливи през този сезон. Те са на непривичната за тима трета позиция във временното класиране с актив от 38 точки. В последните си пет мача каталунците записаха три победи и две равенства.

В мачовете помежду им Барселона са записали 18 победи, срещу 6 за Сосиедад. 5 мача са завършили наравно.

Прогнозата на Факти.бг за този двубой е Х (равенство). Коефициентът за този знак е около 4.3.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА