Last news in Fakti

18 Януари, 2017 13:27 1 352 0

Манчестър Юнайтед с офанзива за Гризман

  • гризман-
  • манчестър юнайтед-
  • атлетико мадрид-
  • трансфер

Двете страни се разбраха за заплатата и номера на звездата

Манчестър Юнайтед с офанзива за Гризман - 1
Снимка: БТА/АР

Голямата звезда на Атлетико Мадрид - Антоан Гризман, е все по-близо до преминаване в Манчестър Юнайтед през лятото. Според The Independent представители на френския национал и английския клуб контактуват от няколко месеца и са стигнали до устна договорка за заплатата на нападателя на "Олд Трафорд", както и за номера му, с който ще играе.

Изданието съобщава още, че Гризман е много заинтересован от възможността да премине в Юнайтед, където ще се събере със своя съотборник в националния отбор на Франция и добър приятел Пол Погба.

Предполага се, че заплатата на 25-годишния ас на Атлетико на "Театъра на мечтите" ще е 220 000 паунда седмично, а отделно ще взима и бонуси. Освен това негов трансфер най-вероятно ще счупи рекорда на Погба за най-скъп футболист на планетата. Миналото лято Юнайтед брои на Ювентус 105 млн. евро за халфа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА