18 Януари, 2017 13:55 794 0

Пайе: Сам ще си скъсам връзките!

  • пайе-
  • контузия-
  • уест хям-
  • трансфер-
  • марсилия

"Не желая да виждам екипа на Уест Хям, продайте ме!", заяви французинът

Пайе: Сам ще си скъсам връзките! - 1
Снимка: БТА/АР

Френският национал Димитри Пайе заплаши, че сам ще се контузи тежко, ако от Уест Хям не го продадат през зимния трансферен прозорец.

„Заклевам се, че никога повече няма облека екипа на Уест Хям. Ако не ме продадете, сам ще скъсам кръстни връзки на коляното”, заплаши 29-годишният халф ръководството на „чуковете” чрез френския вестник „Екип”.

Пайе иска да се върне в родината си и да играе отново за Олимпик (Марсилия), където игра от 2013 до 2015 година и след това премина в Уест Хям, с който има договор до лятото на 2021 година. Марсилци вече предложиха 25 милиона евро за халфа, но за „чуковете” тази сума е твърде малка. Според последните слухове Манчестър Юнайтед и Арсенал също се интересуват от французина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА