19 Януари, 2017 11:50 981 1

ЦСКА преговаря за играч, струващ €1 млн.

  • цска-
  • белененсеш-
  • рубен пинто-
  • транфер

Въпросният Рубен Пинто в момента играе на "Българска армия" като преотстъпен

ЦСКА преговаря за играч, струващ €1 млн. - 1
Снимка: БТА

ЦСКА иска да закупи Рубен Пинто от португалския Белененсеш, който в момента играе на „Българска армия" като преотстъпен от въпросния клуб, информира "Меридиан Мач".

24-годишният играч дойде у нас в края на август и записа 12 мача в Първа лига, отбелязвайки едно попадение - срещу Дунав при успеха с 3:0 в София. Договорът за наема на Рубен Пинто изтича в края на сезона и точно заради това от ЦСКА искат да го задържат и след този период. Португалецът обаче има контракт с Беленензеш до 2019 г. и единственият вариант е перманентен трансфер.

От „Борисовата градина" вече са започнали преговори с португалците, но проблем се оказва фактът, че от Беленензеш искат 1 млн. евро за правата на Рубен Пинто, докато от ЦСКА не са готови да платят такава сума.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    3 0 Отговор
    20години от живота ми минаха в любимото ЦСКА!!!!! Ще доживея ли пак да го видя в добра кондиция или пак се упражняват с него!?!?!?