Last news in Fakti

22 Януари, 2017 01:00 846 0

Пике към Коутиньо: Ще те посрещнем както подобава

  • пике-
  • коутиньо-
  • барселона-
  • ливърпул

"Нормално е Барса да взима най-добрите играчи в света", коментира защитникът

Пике към Коутиньо: Ще те посрещнем както подобава - 1
Снимка: БТА/АР

Централният бранител на Барселона Жерард Пике коментира спекулациите, че каталунците ще закупят звездата на Ливърпул Филипе Коутиньо. Испанският национал отдели време за феновете си в социалната мрежа Фейсбук и отговори на техните въпроси.

"Дали Барса ще вземе Коутиньо е въпрос, който трябва да зададете на Робер Фернандес, защото той е спортен директор", започна своя коментар Пике.

"Очевидно, когато най-добрите играчи на планетата идват при нас, ние ги посрещаме с отворени обятия. Но това е тема, с която трябва да се занимават други хора. Смятам, че Коутиньо би се адаптирал бързо в Барселона, защото е приятел на Неймар, който ще му помага", добави Пике.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА