Last news in Fakti

24 Януари, 2017 11:31 994 2

Отново отложиха мача на Багата

  • багата-
  • дивака-
  • дата-
  • бой-
  • мма-
  • титла

Българинът трябва да защити световната си титла на 18 март

Отново отложиха мача на Багата - 1
Снимка: БТА/АР

За трети път промениха датата за сблъсъка на Благой Иванов - Багата, който ще защитава ММА титлата си във версия WSOF за четвърти път. Последно се очакваше двубоят между българина и Шон Джордан - Дивака да е на 25 февруари, но WSOF са пренасрочили мача за 18 март, като това трябва да е окончателната дата.

Голямата битка между двамата се превръща в истина сага, след като още на 7 октомври миналата година Дивака заслужи правото да бъде претендент за пояса на световен шампион, който е притежание на Багата. Тогава бе обявено, че мачът ще е на 3 декември в Еверет, Вашингтон, но след това бе преместен за 20 януари заради галавечерта, която WSOF организира на 31 декември в “Медисън Скуер Гардън” в Ню Йорк. За тази галавечер бе впрегнат целият ресурс на веригата. За 20 януари бе обявено, че Багата трябва да срещне Дивака в Лас Вегас в мегаказиното “Космополитън”. С наближаването на тази дата обаче и тя отпадна и срещата бе пренасрочена за 25 февруари.

Окончателно Багата би трябвало да защитава световната си титла на 18 март. Засега не е обявено къде ще бъде големия мач, който е последният от договора на 30-годишния българин с WSOF, откъдето искат да задържат Багата. Това обаче ще стане ясно след срещата на Благой Иванов с Дивака. Преди нея Багата защити пояса си срещу Джош Копланд и Дерик Мемен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 корни

    2 1 Отговор
    Багата за разлика от Кобрата ги помита за секунди и ги прави на пастет в лицата! Вероятно дивака ще подивее съвсем след срещата поради размазан фейс! Евала Бага - мачкай!
  • 2 1914

    0 0 Отговор
    Да,дано победи!!!