Last news in Fakti

24 Януари, 2017 12:23 583 0

Маями шокира Голдън Стейт

  • маями-
  • уейтърс-
  • голдън стейт-
  • нба

Дион Уейтърс наниза тройка по-малко от секунда преди края и донесе победата със 105:102

Маями шокира Голдън Стейт - 1
Снимка: БТА/АР

Феновете на Маями Хийт нямат много поводи за радост от началото на сезона, но тази нощ бяха зарадвани от победа срещу един от най-силните тимове в НБА. Дион Уейтърс наниза тройка 6 десети от секундата преди края и донесе успеха над Голдън Стейт със 105:102. Той завърши с 33 точки и Горещите изненадващо прекъснаха серията на Уориърс от 7 поредни победи.

„Знаех, че изстрелът е добър още когато топката напусна ръката ми” заяви Уейтърс, който бе пазен от Клей Томпсън, но успя да стреля през него и реализира от върха. Преди това Кевин Дюрант изравни със забивка, а Голдън Стейт навакса пасив от 88:98 в последните минути, но все пак загуби.

Горан Драгич помогна с 19 точки, а Хасан Уайтсайд добави 10 и 15 борби за успеха на Горещите, които подобриха баланса си до 15-30, но реално шансовете им да попаднат в плейофите продължават да изглеждат минимални.

Кевин Дюрант водеше калифорнийци с 27 точки, Стеф Къри добави 21, 10 борби и 8 асистенции, като в края пропусна от ъгъла, но така или иначе бе настъпил линията и щяха да бъдат зачетени като 2 точки.

„Дион умее да бележи при такива изстрели. Той естествено игра добре, но и ние не направихме кой знае какво, за да си помогнем” заяви Къри, чийто тим е с баланс 38-7, но е твърдо на върха.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА