24 Януари, 2017 12:54 655 1

Балъков: И Гуардиола не може да ни оправи

  • балъков-
  • гуардиола-
  • български футбол-
  • национален отбор-
  • хубчев

Дано Хубчев вкара повече позитивизъм, пожела си легендата

Балъков: И Гуардиола не може да ни оправи - 1
Снимка: БТА

Един от най-добрите български футболисти в историята Красимир Балъков е на мнение, че дори мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола няма да може да реши проблемите на родния футбол.

"Да пожелаем късмет на Петър Хубчев. Дай Боже, с неговия начин на работа да успее да даде малко повече позитивизъм на българския футбол. Аз обаче съм далече от мисълта, че той може да промени нещата", сподели легендата в предаването "Домът на футбола".

"Който и да е начело на отбора - и аз да съм, и Петър да е, и някой друг да дойде, дори и Гуардиола да застане начело, трудно може да направи чудеса. Това, което в момента подлежи на промяна, е изграждането на една добра атмосфера в редиците на "трикольорите", допълни още Бала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Petar st

    1 0 Отговор
    Проблема на родния футбол не е стадиона и осветлението а са футболисите..Проблема е че са скрити наркомани,пияници и игрчи мишкарчета...тайничко по телевизията като ги дават се прават на много добрички и умни....а ношно време у студенския град се цепят за последно с 16г. ученички...добри футболисти имаме ей..не че в европа не са нещастници..примерно преди 2г. хванаха БЕНЗЕМА да треска траверси