28 Януари, 2017 21:26 935 1

Деса се разкая, иска обратно в Левски

  • деса-
  • левски-
  • разкаяние

Халфът иска да се присъедини към подготовката на "сините"

Деса се разкая, иска обратно в Левски - 1
Снимка: levski.bg

Скандалният халф Хеан Деса иска да се върне в Левски. Според медиите в родината му Перу полузащитникът се надява "сините" да му простят своеволията и той да получи разрешение да започне подготовка с тима.

"Деса иска да се върне в Левски. Той така и не си намери отбор тук и е готов да стартира занимания с българския тим. Едва ли обаче от Левски ще се съгласят на подобен вариант. Отборът вече напредна в подготовката си и едва ли ще даде време на Деса да навакса. Още повече, че той се отнесе некоректно и едва ли ще му бъде простено.", пишат медиите в Перу.

Припомняме ви, че Хеан Деса реши да не се завърне в Левски за началото на зимната подготовка, тъй като прецени, че ще се чувства по-добре в родината си. Той се опита да си намери отбор, но това така и не се случи. Сега играчът е в патова ситуация и търси решение на проблема си. Любопитно е каква ще бъде позицията и на ръководството на Левски. Изпълнителният директор Диана Иванова вече разкри, че играчът върви към уволнение. Към момента обаче "сините" не са обявили официално, че ще предприемат подобни действия. Очаква се развитие по казуса в близките дни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тодор

    0 0 Отговор
    Хайде,да целува на Диана Иванова таковата и да се връща!